Fundjavë kulture në Toronto/ “Art without borders”, ekspozita e artistëve shqiptaro-kanadezë

Këtë fundjavë do të mbahet në Toronto ekspozita e artistëve shqiptaro-kanadezë – “Arti pa kufij – Art without borders”. Kjo…

TORONTO/ Arben Kallamata prezanton në Kanada romanin historik “Un Mort”

Promovimi i një libri në diasporë është një ngjarje emocionuese e cila gjeneron një varg aktivitetesh që përfshijnë jo vetëm…

TORONTO / Drama “Zgjoi (Hive)”, më 15 prill për herë të parë për komunitetin shqiptar

Toronto- OntarioAlbanian Movie dhe Elona Temali, pas suksesit të komedisë “Dashuri & Turbulenca”, do të sjellë këtë fundjavë në Toronto…

TORONTO/ RH Scholarship prezanton film dhe dokumentar shqiptar. “Shqipëria në sytë e udhëtarëve…”

RH Scholarship do të prezantojë në datën 6 Maj filmat ”Debunking the Myth of Albania” dhe “Policë për kokë” me…

TORONTO\ Pesë të vrarë nga të shtënat me armë, ekzekutohet autori

Pesë persona janë vrarë dhe një tjetër është plagosur të dielën mbrëma, gjatë të shtënave në qytetin Toronto të Kanadasë,…