Naser Berisha: 8 vjet keqqeverisje, më 25 prill të fitojë sovrani!

Diaspora, një zë i domosdoshëm për shqiptarinë, respektoni zgjedhjet, votoni! Ontario- Kanada Shqiptarët janë munduar ta gjejnë veten në fusha…

Gjergji Hasa: Hartimi juridik i platformës zgjedhore në favor të votës së diasporës

Monteal -Kanada Prej së paku 6 muaj, vota e diasporës u shndërrua në temë diskutimi në mjaft instanca zyrtare por…

KANADA/ Memoriali “Besa”- simbol i miqësisë dhe besnikërisë shqiptaro-hebraike

Nga Shani Pnishi Këto ditë, Konsulli i Përgjitshëm i Kosovës në Toronto të Kanadasë z. Donat Syla mori pjesë një…

“Kthimi i shpresës”, la Kanadanë për Kosovën dekorohet me urdhrin “Shote Galica”

NgaShani Pnishi Para disa ditësh ushtruesja e detyrës së presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, me rastin e Ditës Ndërkombëtare…

KANADA/ RH Scholarship , 8 bursa për studentët shqiptarë

Nga Shani PnishiToronto-KanadaOrganizata RH Scholarship në Toronto të Kanadasë, themeluar 2013 nga Rej Haxhillari dhe Tea Haxhillari, përveç aktivitetit të…

KANADA/ Shoqata e Avokatëve Shqiptarë nis këshillimet online mbi emigracionin

Nga Shani PnishiShoqata e Avokatëve Shqiptaro-Kanadezë zhvilloi një seminar virtual informativ për ligjin e emigriacinit në Kanada. Seminari i quajtur…

Një grua si Remka Huruglica, modeli për prindërimin, karrierën dhe të bukurën

Toronto- Kanada Remka Huruglica mund të jetë ndër të rrallat personazhe grua të cilën kam dashur herë pas here të…

Nga Adriana Fishta: Kur balta është më e ëmbël se mjalta …

“Mblidhmani gjakun se do t’u duhet fëmijëve për të shkruar fjalët e shqipes”…. Këto fjalë tribun tha mësuesi Petro Nini…

Kanada/ Cikël seminaresh mbi shëndetin për shqiptarët e moshave të treta

Toronto-Kanada Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze njofton shqiptarët me banim ne Kanada se gjatë muajve mars dhe prill do të organizojë…

KANADA\ Ujëvara e Niagarës me ngjyrat e Flamurit të Kosovës

Nga Shani Pnishi Ujëvara shumë e njohur dhe e veçantë në mbarë botën, Niagara Falls në Kanada, ditën e djeshme…
Load More