INTERVISTA/ Eriona Xhaferaj hedh në treg dy linja kozmetike, receta organike bukurie për një jetë të shëndetshme

Eriona Xhaferaj, farmacistja dhe nutricionistja shqiptare është gati të ndajë më ndjekësit e saj një sërë “thesaresh” që ka zbuluar…

KANADA/ Mirabela Haxhaja Hali, shqiptarja në kërkim të vaksinës së rrallë

Mirabela Haxhaja Hali, kërkuese shkencore në Kanada, në një intervistë flet për aktivitetin profesional dhe kërkimet shkencore në fushën e…

Sad stories also have happy endings. Meet the Albanian-Canadian blogger Genta Gjomema

Toronto- Canada I got to know Genta through the social network. She is eager to convey a perfect image of…

Nga Bujar Llapaj: Meditimi i fundit për politikën shqiptare; “dorëhiqem nga politika” Facebook-jane

Nga Bujar LlapajA duhet ti uroj miqtë e mi socialistë për “fitoren”? Për kortezi oksidentale edhe Po, ashtu siç kemi…

Naser Berisha: 8 vjet keqqeverisje, më 25 prill të fitojë sovrani!

Diaspora, një zë i domosdoshëm për shqiptarinë, respektoni zgjedhjet, votoni! Ontario- Kanada Shqiptarët janë munduar ta gjejnë veten në fusha…

Taku dhe jetët e të tjerëve – Nga Nador Bakalli

Po po, Taku është ai që mendoni të gjithë ju që është. Është ai që më ka shpallur armik, votues…

KANADA/ Rudin Lengo, shqiptari virtuoz i pianos

Toronto-Kanada Muzikantët klasikë janë të rrallë në kulturën shqiptare. Sigurisht që është e udhës që gjithë karrierën e tyre ta…

Programi i Partisë Demokratike për artin dhe kulturën. Nga Bujar Llapaj

Zotimin që mori kohë më parë me artistët që mbronin Teatrin Kombëtare, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e ka…

Gjergji Hasa: Hartimi juridik i platformës zgjedhore në favor të votës së diasporës

Monteal -Kanada Prej së paku 6 muaj, vota e diasporës u shndërrua në temë diskutimi në mjaft instanca zyrtare por…

Kostoja e “Tiranës që S’DUAM”! Nga Oli Pero

Shihni pamjet më poshtë me rradhë! Para 4 vitesh, kryetari i Fresh-kët i Bashkisë së Tiranës, anoncoi se tashmë kishte…
Load More