AM PRESS

26 Vjet Anila Kalleshi Center: Një natë plot shkëlqim dhe yje ndërkombëtarë

Anila Kalleshi Center, një markë e famshme në tregun shqiptar, sapo festoi 26 vjetorin e krijimit me një festë krejt të pazakontë njerëzish të ftuar edhe nga arena ndërkombëtare. Mes

Kryqtari i fundit i shqiptarisë – Nga Monika Stafa

Për më shumë se gjashtë dekada, qëkurse vepra e Ismail Kadaresë fitoi vëmendjen e opinionit dhe të studimeve, nuk ka mbetur cilësim e kundërcilësim pa u përdorur, prej madhështimit të

Dikur të trishtuar, sot të mahnitur: Kosova në sytë e fotoreporterëve të luftës

Vjeshtë, 1998. Disa shqiptarë të Kosovës, të zhvendosur nga lufta, po bëheshin gati të varrosnin një foshnje 5-javëshe, e cila kishte vdekur në mal. Dëshmitar i kësaj ngjarjeje në Drenicë