Fundjavë kulture në Toronto/ “Art without borders”, ekspozita e artistëve shqiptaro-kanadezë

Fundjavë kulture në Toronto/ “Art without borders”, ekspozita e artistëve shqiptaro-kanadezë

Këtë fundjavë do të mbahet në Toronto ekspozita e artistëve shqiptaro-kanadezë – “Arti pa kufij – Art without borders”. Kjo ekspozitë do të prezantojë për dashamirësit krijimtarinë artistike të pjesëmarrësve me origjinë shqiptare në Kanada.
Ky event i veçantë do të ofrojë një platformë unike për artistët shqiptaro-kanadezë të shpalosin veprat e tyre impresionuese. Piktorë, skulptorë dhe fotografë do të prezantojnë një larmi të gjerë të shprehjeve artistike, duke ndihmuar në zbërthimin e kulturave dhe traditave të dy vendeve.
Ekspozita do të zhvillohet në Assembly Hall Gallery, dhe do të mbahet më 22 qershor. Të gjithë janë të mirëseardhur të shijojnë veprat e tyre të veçanta dhe të keni një përvojë artistike të jashtëzakonshme. Hyrja për të vizituar ekspozitën është e lirë dhe do të vlerësohej kontributi i komunitetit dhe bisnesit për vazhdimësinë e aktiviteteve të tilla duke blerë veprat e artit që janë për shitje.
Ardian Radovicka, Imelda Prifti, Elis Tarelli, Dea Radovicka, Kristaq Turtulli, Dhurata Sahatçija, Robert Simoni, Ermal Xhixha, Frida Vokshi, Genti Hali, Lindita Aga Meço, Viktoria Xhixha, Vilma Saraçi, Ylli Radovicka dhe Lorida Hysenbegas do të jenë në listën e pjesëmarrësve të punimeve të tyre.
Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të njohur talentet e artistëve shqiptaro-kanadezë dhe për të parë nga afër krijimtaritë e tyre. Ekspozita ofron një hapësirë për të bërë lidhje dhe për të përjetuar emocione të jashtëzakonshme përmes artit.
Në këtë ekspozitë do të eksplorohet një gamë të gjerë të stileve dhe teknikave artistike, duke sjellë vepra të piktorëve, skulptorëve dhe fotografeve të talentuar. Kjo është një mundësi e për tu konsideruar për të njohur krijimtarinë e artistëve shqiptaro-kanadezë, të frymëzoheni nga talenti i tyre dhe të keni një përvojë unike në botën e artit. Përveç kësaj, do të jetë rasti që të interesuarit të takojnë vetë artistët, të ndani mendimet dhe të përjetoni shpjegimet e tyre rreth procesit krijues. Mos harroni të bëni thirrje edhe miqve dhe të afërmve për të bërë pjesë në këtë eksperiencë të bukur.

administrator

Related Articles