Shqiptarët derdhen lumë në New York, mbahet parada shqiptare

Shqiptarët vishen kuq e zi, promovojnë vlerat tradicionale e kulturore Qindra shqiptarë që jetojnë në SHBA kanë zhvilluar sot paradën…

Inaugurohet rruga “Ismail Qemali” në New York

Fundjavën e kaluar qyteti i New York-ut ka vendosur të nderojë njërin nga udhëheqësit më të shquar të Lëvizjes Kombëtare…

Zjarret e Kanadasë errësojnë qiellin e New Yorkut

Nju Jork – Tymi nga zjarret kanadeze u derdh në Bregun Lindor dhe Midwest të SHBA të mërkurën, duke mbështjellë kryeqytetet…

Edit Shkreli, gjyqtarja e parë shqiptare kandidate në Nju-Jork

Edit Shkreli është shqiptarja akademike me shumë bagazh profesional. Në fakt, ajo është gjyqtarja e parë shqiptare në Nju-Jork, e…

Amerika e Veriut, bilanc tragjik nga stuhia dimërore

Të paktën 28 ​​njerëz kanë vdekur në shtetin perëndimor të New York-ut, në Buffalo, pasi stuhia po vijon që të…