TORONTO/ RH Scholarship prezanton film dhe dokumentar shqiptar.  “Shqipëria në sytë e udhëtarëve…”

TORONTO/ RH Scholarship prezanton film dhe dokumentar shqiptar. “Shqipëria në sytë e udhëtarëve…”

RH Scholarship do të prezantojë në datën 6 Maj filmat ”Debunking the Myth of Albania” dhe “Policë për kokë” me regji të Aldo Markut

Dokumentar shqiptar.
Nëpërmjet rrugëtimit të tij, Kyle takohet me vendas, ekspertë, historianë dhe udhëtarë të tjerë, të cilët e ndihmojnë të zbulojë të vërtetën për Shqipërinë dhe të rrëzojë mitet negative që qarkullojnë në të gjithë vendin prej vitesh. Ndërsa udhëton nëpër Shqipëri, Kyle zbulon një vend që është i pasur me histori, kulturë dhe bukuri natyrore, me njerëz miqësorë dhe mikpritës që janë krenarë për trashëgiminë e tyre dhe të etur për të ndarë historitë e tyre me botën.
Gjatë rrugës, ai viziton vendet historike, merr pjesë në ngjarje kulturore dhe eksploron disa nga peizazhet më mahnitëse të vendit, nga Alpet Shqiptare deri në bregdetin e bukur të detit Adriatik. Nëpërmjet eksperiencave të tij, Kyle mëson se Shqipëria është jo vetëm e sigurt për udhëtarët, por edhe një destinacion që duhet të jetë në listën e të gjithëve.
Dokumentari, ”Debunking the Myth of Albania”, është një histori e fuqishme dhe frymëzuese që tregon se si kurioziteti dhe vendosmëria e një njeriu mund ta çojnë atë në një udhëtim zbulimi dhe se si një vend që dikur ishte i mbuluar me mister dhe keqkuptime mund të zbulohet si një e vërtetë e fshehur. perlë që pret të eksplorohet. RH Scholarship do të prezantoj në datën 6 Maj filmat ”Debunking the Myth of Albania” dhe “Policë për kokë” me regji të Aldo Marku!
Nëse jeni të interesuar të ndihmoni ne aktivitet ose të blini një biletë apo te dhuroni, na dërgoni një email në events@rhscholarship.org ose dërgoni mesazhe në 647-296-3768 ,647-296-1557, 416-712-8517
Do të donim të dëgjonim nga ju!

administrator

Related Articles