TORONTO/ RH Scholarship prezanton film dhe dokumentar shqiptar. “Shqipëria në sytë e udhëtarëve…”

RH Scholarship do të prezantojë në datën 6 Maj filmat ”Debunking the Myth of Albania” dhe “Policë për kokë” me…