Banka e Kanadasë rrit normat e interesit, bëhet banka e parë qendrore e rëndësishme që sinjalizon një pauzë të këtij cikli

Banka e Kanadasë rriti të mërkurën normën e saj bazë të interesit në 4.5%, niveli më i lartë i 15…

KANADA/ Fenomeni ‘përshpejtimi i papritur’ i Tesla-s, makina ndahet në dysh në Vankuver

Një automjet Tesla ka shtuar papritur shpejtësinë në mënyrë të pakontrolluar dhe është përplasur në një kryqëzim hekurudhor në perëndim…

Japonia kthen sytë nga Kanadaja, kërkon energji të pastër

Kryeministri japonez Fumio Kishida i ka kthyer sytë nga Kanadaja për ta ndihmuar vendin e tij që të ulë ndërvarësinë…

KANADA/ Miratohet ligji i ri, një i huaj nuk mund të blejë shtëpi për një periudhë dy-vjeçare

Një ndalim dyvjeçar për disa të huaj që blejnë shtëpi në Kanada ka hyrë në fuqi. Ndalimi synon të ndihmojë…

Amerika e Veriut, bilanc tragjik nga stuhia dimërore

Të paktën 28 ​​njerëz kanë vdekur në shtetin perëndimor të New York-ut, në Buffalo, pasi stuhia po vijon që të…