Krijimi i lojërave me Inteligjencë Artificiale. Albiona Ajeti, zhvilluesja shqiptare që shkëlqen në teknologji

Toronto – Ontario Me një talent të rrallë në botën e zhvillimit të lojërave kompjuterike, Albiona Ajeti kërkon të lërë…

10 punët që mund të zhduken nga inteligjenca artificiale

Revolucioni i punës i shekullit XXI përfshin integrimin e të ashtuquajturës Inteligjencë Artificiale (AI). Kjo është kuptuar nga OpenAI, kompania…

ChatGPT/ A është inteligjenca artificiale si një qenie njerëzore (dhe pse është e frikshme)

ChatGPT është kryefjala e momentit, të gjithë flasin për të, disa me frikë, disa në vend të revolucionit të ardhshëm…

Revolucion intelektual dhe ChatGPT

Nga: Henry Kissinger, Eric Schmidt dhe Daniel Huttenlocher Një teknologji e re po përpiqet ta transformojë rrënjësisht procesin njohës tek…

Mira Murati, shqiptaro-amerikania që menaxhon ChatGPT

ChatGPT është një teknologji relovucionare që u lejon kompjuterëve të kuptojnë dhe t’i përgjigjen gjuhës së folur. Ky model gjuhe…