Trashëgimi shpirtërore/ “Eposi i Kreshnikëve” bën bashkë shqiptarët në Amerikë

Trashëgimi shpirtërore/ “Eposi i Kreshnikëve” bën bashkë shqiptarët në Amerikë

Shoqata studentore shqiptare në Columbia “Columbia University Albanian Society,” organizon: Bashkëbisedim mbi Eposin e Kreshnikëve
31 Mars, ora 18:00- Bashkëbisedim mbi Eposin e Kreshnikëve dhe përurim i librit “Këngë të Egra, Këngë të Buta” me Prof.Dr. Zymer Neziri. Pjesë e takimit do jenë Prof. Nicola Scaldaferri në Zoom, dhe z. Isë Elezi, i cili do japë një performancë me lahutë. Ftojmë komunitetin shqiptar në New York e New Jersey të jenë pjesë e kësaj ligjërate e diskutimi. Për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar, ju lutem plotësoni këtë formë: https://forms.gle/JrcZLs2QXAyhYihZ7.
The event will be at the Northwestern Corner Building, Room 501, Columbia University, 550 W 120th St, New York, NY 10027.

administrator

Related Articles