KANADA/ Armenida Qyqja, shkrimtarja shqiptare në Vankuver

Vancouver – British ColumbiaArmenida Qyqja ka lindur në Tiranë në vitin 1977 dhe ka emigruar në Kanada në moshën 17…

KANADA\ Dr. Ryve Loshaj nderohet me Çmimin e Karrierës në mjekësi

Vankuver- British Columbia Arritjet e komuniteti shqiptar në Kanada në fusha të ndryshme profesionale nuk kanë të ndalur. Diaspora shqiptare…