KANADA\ Dr. Ryve Loshaj nderohet me Çmimin e Karrierës në mjekësi

KANADA\ Dr. Ryve Loshaj nderohet me Çmimin e Karrierës në mjekësi

Vankuver- British Columbia

Arritjet e komuniteti shqiptar në Kanada në fusha të ndryshme profesionale nuk kanë të ndalur. Diaspora shqiptare njeh integrim të plotë në jetën e përditshme në tregun kanadez edhe në fushën e mjekësisë. Vetëm ditën e djeshme shqiptarja nga Kosova, Dr. Ryve Loshaj, specialiste e mjekësisë familjare në Vankuver, është nderuar me Çmimin Kombëtar Kanadez për shërbim shembullor/çmimin e karrierës.

Loshaj, një mjeke familjeje në provincën e British Columbia njeh reputacion të shkëlqyer tek pacientët, për përkushtimin dhe profesionalizmin e saj.

Çmimi u dha nga Dr. Lawrence C. Loh, Drejtor Ekzekutiv dhe CEO i Kolegjit të Mjekëve Familjarë të Kanadasë.

administrator

Related Articles