Qendra e Botimeve për Diasporën- “Shqipja në diasporë”, politikat mbarëkombëtare për ruajtjen e gjuhës shqipe

Qendra e Botimeve për Diasporën (QBD), në vazhdën e takimeve të përvitshme me mësuesit dhe shkrimtarët në diasporë, si dhe…

KANADA\ Dr. Ryve Loshaj nderohet me Çmimin e Karrierës në mjekësi

Vankuver- British Columbia Arritjet e komuniteti shqiptar në Kanada në fusha të ndryshme profesionale nuk kanë të ndalur. Diaspora shqiptare…