Luiza Gega shkruan historinë, medalje e artë në Europianin e Atletikës në 3000 metra me pengesa

Luiza Gega kampione Europe në 3000 metra me pengesa. Atletja kuqezi ngjitet në majën e kontinentit dhe bëhet e para…

Rekord global viktimash nga Covid-19

Ky 24-orësh theu një tjetër rekord global viktimash të koronavirusit.  Rekordi i të dytës ditë radhazi arriti në mbi 16…