Zjarret e Kanadasë errësojnë qiellin e New Yorkut

Nju Jork – Tymi nga zjarret kanadeze u derdh në Bregun Lindor dhe Midwest të SHBA të mërkurën, duke mbështjellë kryeqytetet…

KANADA/ Zjarret në Quebec, rreth 11.000 banorë braktisin shtëpitë e tyre

Zjarret po përhapen me shpejtësi të madhe në Kanadanë lindore, ku ka më shumë se 100 shpërthime aktive vetëm në…