Kanada përfshihet nga i ftohti ekstrem dhe ndryshimet klimatike. Çfarë po ndodh?

Javën e kaluar, i ftohti ekstrem ka goditur shumë provinca të Kanadasë, duke përfshirë temperaturat -40 C në Manitoba, Saskatchewan…

A janë zjarret në Kanada pasojë e ndryshimeve klimatike?

Klima e ndryshuar ka sjellë temperaturat më të larta, thatësirën e madhe dhe kushte të favorshme për zjarrëvënien. Zjarret e…

​Ndryshimet klimatike po ngrohin botën me shpejtësi! 8 vitet e fundit më të nxehtat për planetin

Tetë vitet e fundit kanë qenë tetë vitet më të ngrohta në rekord pasi përqendrimi në rritje i gazrave që…