VANCOUVER/ Albanian Professionals Network Event, bën bashkë profesionistët shqiptarë

Vancouver, British Columbia – Më 16 Mars 2024 u mbajt në Vancouver eventi: Rrjeti i Pofesionistëve Shqiptarë, i pari në…

KANADA/ “Albanians Professionals Network“ bën bashkë shqiptarët në Vancouver

Më 16 mars 2024, nga ora 14:00 deri në 17:00, në  Vancouver organizohet eventi: Albanians Professionals Network në 525 Wheelhouse…

Vancouver / Filmi “Besa-The Promise”, si shqiptarët u bënë shpëtimtarë të hebrenjve– Nga Amarildo Ceka

Në amfiteatrin e Universitetit të British Columbia-s, në qytetin e Vancouverit, më 10 tetor 2023, do të mbahet një event…

Shqiptarët në Kanada, statistika dhe disa mendime nga aktivisti Amarildo Ceka

Vankuver – Kolumbia Britanike/ Prej gati një viti, Amarildo Ceka jeton në Vankuver dhe prej vendosjes në Kanada është përfshirë…