Bikini, kostumi seksi që tronditi botën, risia e modës që u shpall mëkat nga Vatikani – Nga Albert Vataj

Gjithçka nisi më 5 korrik 1946. Nuk ishte vetëm modë. Ishte një guxim që sfidonte. Bëhej fjalë për veshje seksi…

“Vajza shqiptare” (1870), vepra e piktorit serb, Svetislav Jovanoviç – Nga Albert Vataj

Ai ishte një nga tre piktorët e familjes Pavle-Paja, Svetisllav dhe Milan Jovanoviç. Më i njohuri mbetet Paje, i cili…