Një anije e mbytur misterioze në brigjet kanadeze

Një anije e mbytur misterioze në brigjet kanadeze

Një anije e mbytur fantazmë është shfaqur në plazhin me rërë të Cape Ray në Newfoundland, Kanada, njofton BBC.

Besohet se Uragani Fiona e zhvendosi anijen që mendohet të jetë ndërtuar në shekullin e 19-të.

Zyrtarët po punojnë për të hetuar dhe konservuar mbetjet.

administrator

Related Articles