Brandi “Filiz” by Ola Gjoka flet shqip përpara mijëra syve në Times Square, prezantohet për Krishtlindje në New York

Brandi “Filiz” by Ola Gjoka flet shqip përpara mijëra syve në Times Square, prezantohet për Krishtlindje në New York

Kush është brandi që po arrin sukses ndërkombëtar?

“OG”by Ola Gjoka, më 25 dhjetor ka pushtuar “Times Square ne NYC” si brandi i parë shqiptar që flet shqip dhe shihet nga sytë e miliona qytetarëve dhe turistëve të huaj.

Mes elegancës ,enigmës dhe bukurisë shqiptare, koleksioni artistik “Filiz” bëhet i pari koleksion mode që shfaqet në “Billboard”.

“OG” by Ola Gjoka dhe sukseset e linjës kanë nisur më parë me  personazhe me ndikim të madh në botën e artit ndërkombëtar që shkëlqejnë me krijimet “OG”.

Këngëtarë, showgirl, blogger me mbi 10 milionë ndjekës në llogarit e tyre të Instagramit përzgjedhin dizajnet e brandit shqiptar!

administrator

Related Articles