Vera Nura: Hapat e duhura për një karrierë të sigurtë!

Vera Nura: Hapat e duhura për një karrierë të sigurtë!

Historitë e shqiptarëve të emigruar në Kanada janë nga më të ndryshmet, por dëbimi nga trojet shqiptare ka qenë plaga më e madhe që ka hasur kombi shqiptar e cila pikon ende.

Vera Nura është e ftuara e rradhës në Albanian Montreal Press. Vajza nga nga Likoshani (komuna e Drenasit), ka shumë për të rrëfyer për jetën e saj. Ajo e ka të pashmangshme të harroj dhunën serbe dhe largimin në vitin 1999. Sigurisht që për familjen nuk ka qenë e lehtë të mos i kthej sytë pas, ku gjyshi dhe xhaxhai i saj janë dëshmorë të atdheut.

Gjatë rrëfimit, Vera kujton se ajo dhe familja e saj u vendosën ne Hamilton Ontario qysh në fillimet emigrimit. Ajo ka ardhur 13 vjeçe. Vera i është mjaft mirënjohëse familjes së saj, sakrificave të tyre për ta rritur dhe mirëedukuar ndofta edhe në vendin më të duhur.

Për të, gjëja më e shenjtë është familja, prindërit e sidosmos nëna të cilën e thotë pa droje që është mbretëresha e zemrës së saj.

Vajza nga Drenasi përfitoi një arsimim të mirë e cila i premtonte një të ardhme të sigurtë. Kështu ajo përfundimet studimet në Everest college- executive office assistant (2007) dhe më pas i thellon ato në OREA real estate college 2018, të cilat i ka mbaruar në fillim të këtij viti.

Vera tashmë është anëtare e stafit të Remax, një kompani e suksesshme në botën e biznesit kanadez.

Sot, Vera është agjente shitjeje pranë Remax dhe është mjaft e gatshme të shërbejë me aftësitë e saj pranë kësaj kompanie. Ajo ka njohuri të mirëfillta në profilin e Pasurive të Patundshme, për të cilin përgjigjet me profesionalizëm. Për të gjithë ju që doni të shisni apo të blini shtëpi, Vera Nura është një zgjidhje e zgjuar.

administrator

Related Articles