“Vajza shqiptare” (1870), vepra e piktorit serb, Svetislav Jovanoviç – Nga Albert Vataj

Ai ishte një nga tre piktorët e familjes Pavle-Paja, Svetisllav dhe Milan Jovanoviç. Më i njohuri mbetet Paje, i cili…