(1922)/ Ministri iBrendshëm Ahmet Bej Zogu: “Njohja nga Amerika dhe dërgimi i një përfaqësuesi diplomatik në Shqipëri, shtytje për vendin tonë”

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 12 Korrik 2023 “St. Louis Post-Dispatch” ka botuar, të enjten e 22 qershorit 1922, në faqen…