Dikush ia ka vënë syrin Shallvareve e Pallateve Agimi për të ngritur kulla – Nga Klodian Tomorri

Sikur të dalë ministri i ndërtimit në Itali apo Francë dhe të propozojë një projektligj për të shembur ndërtesat me…