Me 300 trima ndryshon Shqipëria dhe shkruhet historia – Nga Dr. Bledar Kurti

Viti 1150 para Krishtit: Gideoni, kreu i ushtrisë prej 32 mijë vetash, pyeti Zotin: si mund ta fitoj betejën? Zoti…