FINANCIAL TIMES/ Mira Murati në mesin e 25 grave më të fuqishme në botë

Ndikimi – fuqia për të bindur, për të mbrojtur ndryshimin dhe për të imagjinuar mënyra më të mira për të…

Mira Murati, inxhinierja shqiptare në krye të ChatGPT! – Nga New York Times

Nga Tripp Mickle/ New York Times Për vite, Mira Murati ka punuar në prapaskenë në OpenAI duke mbikëqyrur zhvillimin dhe shpërndarjen…

“Truri” i zhillimit të ChatGPT, Mira Murati: Aplikacioni ‘mund të krijojë fakte’

Mira Murati, shqiptarja së fundmi është një emër që po korr sukses në botën e Inteligjencës Artificial (Al), duke dhënë…

Mira Murati, shqiptaro-amerikania që menaxhon ChatGPT

ChatGPT është një teknologji relovucionare që u lejon kompjuterëve të kuptojnë dhe t’i përgjigjen gjuhës së folur. Ky model gjuhe…