Mbajnë zi pse nuk vranë më shumë shqiptarë?! – Kim Mehmeti

Sot në Serbi është ditë zie. Flamujt janë lëshuar në gjysmë shtizë dhe njerëzit janë të mërzitur. Dhe ku ta…

Gjyshërit nuk e dinin se kush janë apo nipërit e tyre të sotëm nuk i njohin gjyshërit e vet – Nga Kim Mehmeti

Sikur hartat e shteteve ballkanike të vizatoheshin sipas mendësisë serbe, pra sipas mendësisë se ku ka edhe një varrë serb…

Përparësia e Vuçiçit kundër Kosovës është përkrahja e Ramës?! – Nga Kim Mehmeti

Mund të ndodhë që Kryeministri i Kosovës “të çmendet” deri në ato përmasa sa t’i shpallë luftë edhe NATO-së dhe kjo të…

Kim Mehmeti: Nuk turpërohemi as kur na përfaqëson paturpësia!

Tirana më mire se çdo gjë tjetër e shpërfaq të vërtetën se Shqipëria e ‘Rilindjes’ është katandisur udhës që të…

Në Shqipëri më të shpeshta janë vrasjet se dasmat – Nga Kim Mehmeti

Ke përshtypjen se në Shqipëri askënd nuk i intereson e vërteta. Mbase pse ajo qëmoti ka vdekur dhe pse nëpër…