1990 / Intervista ekskluzive me Ismail Kadarenë në Paris: Largimi nga Shqipëria, Ramiz Alia, Lidhja e shkrimtarëve, Dritëro Agolli…

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 14 Nëntor 2023 “La Stampa” ka botuar, të premten e 26 tetorit 1990, në faqen n°15,…

Kafe me Ismail Kadarenë – Nga Dr. Bledar Kurti (87-vjetori i lindjes së shkrimtarit)

(Pjesë nga libri KAFE ME MJESHTRIN: Me Ismail Kadarenë dhe mëkatet e një kombi, nga Dr. Bledar Kurti, 2019, Botime…