Gjykata kanadeze liron të shumëkërkuarin shqiptar, vrau oficerin nga Fieri dhe djalin e tij

Nga Brixhilda Xhuraj Ëngjëll Brahimi, i cili i dyshohet se ka jetuar në Montreal të Kanadasë prej vitesh me një identitet…