Flasin për Diasporën, por jo me Diasporën

E papreçedentë për Demokracinë Shqiptare por dhe për dëgjesat konsultuese me grupet e interesit në kuadër të proçesit legjislativ. Komisioni…

Diaspora për Shqipërinë e Lirë: Nëse zgjedhjet mbahen pa votën emigrantëve, do të jenë antikushtetuese

I ftuar në emisionin A Show në SYRI TV me moderatorin Adi Krasta ishte politiologu në SHBA dhe anëtari i kryesisë…

Diaspora për Shqipërinë e Lirë: Samiti i III-të i Diasporës, si dëshmi fyerjes dhe shthurjes së pushtetit ndaj Diasporës

Kujdesi për pjesëmarrjen aktive të diasporës në proçeset vendimmarrëse është një çështje e rëndësishme dhe një pjesë kritike e demokracisë…

Diaspora për Shqipërinë e Lirë dorëzon projekt-ligjin për votën e diasporës pranë Kuvendit të Shqipërisë

Diaspora për Shqipërinë e Lirë pasi i ka dorëzuar të gjithë aktorëve politike projekt-ligjin për votën e diasporës i është…

LOKALET 2023/ Diaspora për Shqipërinë e Lirë dërgon vëzhgues afatgjatë

Qytetarët shqiptarë u janë drejtuar sot kutive të votimit për të zgjedhur drejtuesit e 61 Bashkive të vendit. Në garë…