ChatGPT mbush 1 vjeç. Si ka ndikuar ChatGPT në tregun e punës?

OpenAI e prezantoi ChatGPT një vit më parë. Chatbot IA ka pasur ndikim të gjerë në botën e punës dhe…

Mira Murati, inxhinierja shqiptare në krye të ChatGPT! – Nga New York Times

Nga Tripp Mickle/ New York Times Për vite, Mira Murati ka punuar në prapaskenë në OpenAI duke mbikëqyrur zhvillimin dhe shpërndarjen…

ChatGPT/ A është inteligjenca artificiale si një qenie njerëzore (dhe pse është e frikshme)

ChatGPT është kryefjala e momentit, të gjithë flasin për të, disa me frikë, disa në vend të revolucionit të ardhshëm…

“Truri” i zhillimit të ChatGPT, Mira Murati: Aplikacioni ‘mund të krijojë fakte’

Mira Murati, shqiptarja së fundmi është një emër që po korr sukses në botën e Inteligjencës Artificial (Al), duke dhënë…

Revolucion intelektual dhe ChatGPT

Nga: Henry Kissinger, Eric Schmidt dhe Daniel Huttenlocher Një teknologji e re po përpiqet ta transformojë rrënjësisht procesin njohës tek…

Mira Murati, shqiptaro-amerikania që menaxhon ChatGPT

ChatGPT është një teknologji relovucionare që u lejon kompjuterëve të kuptojnë dhe t’i përgjigjen gjuhës së folur. Ky model gjuhe…