Në Akademinë e Shkencave? Ja pse nuk kandidova, por votova kundër! – Nga Artan Fuga

Me anë të kësaj komunikate, nëpërmjet jush, informoj opinionin intelektual, shkencor, të gjithë opinionin publik të interesuar, lidhur me qëndrimet e…

Shkencat albanologjike dhe tufëzimi i institucioneve të shkencës – Nga Artan Fuga

Vendimi për prishjen e qendrës të studimeve albanologjike dhe shkatërrimin e instituteve si pjesë e një institucioni kërkimor shkencor të…