(1937) / KUR HUMBEJ SEKRETARI I PARË I LEGATËS AMERIKANE NË DAJT — AMBASADORI AMERIKAN HUGH GRANT DHE 150 BURRA NË KËRKIM TË TIJ

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 14 Qershor 2023 “Chicago Daily Tribune” ka botuar, të hënën e 12 prillit 1937, në faqen…