Qeveria shqiptare shkrin Akademinë e Studimeve Albanologjike

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka përgatitur tashmë vendimin për të mbyllur Akademinë e Studimeve Albanologjike duke i dhënë plotfuqi…