Quebec\ I ndërtuar i gjithi nga akulli, ju prezantojmë hotelin me të ftohtë në botë

Quebec\ I ndërtuar i gjithi nga akulli, ju prezantojmë hotelin me të ftohtë në botë

“Hotel de Glace” është konsideruar si hoteli më i ftohtë në botë. Ai ndodhet në Kanada dhe është i ndërtuar i gjithi nga akulli. Ky hotel i jashtëzakonshëm ndodhet në Village Vacances Valcartier në Quebec.

Hoteli rindërtohet çdo vit, ndërsa këtë dimër përfshin një sallë madhështore, një kishë, ku çiftet edhe mund të martohen, 15 suita, si dhe 6 dhoma.
“Hotel de Glace” ndodhet në Kanada dhe është i ndërtuar i gjithë nga akulli. Pritja ndoshta nuk është aq e ngrohtë për vizitorët, por e sigurt se eksperienca që ata kalojnë aty është e paharrueshme.

Për të pestin vit radhazi, ky hotel i jashtëzakonshëm është ndërtuar në Village Vacances Valcartier në Quebec. Këtë vit, në brendësi hoteli ju lejon një “udhëtim në një botë surrealiste”, me skulptura të mëdha që ju lejojnë të përjetoni një iluzion të jashtëzakonshëm optik. Hoteli rindërtohet çdo vit, ndërsa këtë dimër përfshin një sallë madhështore, një kishëz, ku çiftet edhe mund të martohen, 15 suita, si dhe 6 dhoma.

Hoteli, gati 3 mijë metra katrorë, nisi të ndërtohej në dhjetor, ku punuan për 50 persona punuan 6 javë për ta përfunduar atë.

administrator

Related Articles