MONTREAL/ Glen Kasneci, kryetar i ri i Shoqatës Kulturore Shqiptare-Montreal

MONTREAL/ Glen Kasneci, kryetar i ri i Shoqatës Kulturore Shqiptare-Montreal

Asambleja e përgjithshme e Shoqata Kulturore Shqiptare Montreal-Albanian Cultural Association Montreal u mbodh më 02 prill 2023 për përzgjedhjen e kryesisë së re ashtu sicc ishte parashikuar. Takimi i së dielws bëri bashkë mjaft aktivistë duke hapur kështu mundësinë e prezantimit të projekt-ideve të reja mbi angazhimin e komunitetit shqiptar në provincën e Quebec, dhe sidomos në metropolin e saj, në Montreal.

Kjo Asamble zgjodhi kryesinë e re të saj të përbërë prej 13 anëtarësh, e cila më pas përzgjodhi Glen Kasnecin si kryetar, dhe Prend Tanushi si nën-kryetar të saj dhe rolet e anëtarëve të tjerë tê kryesisë. Urime e shumë suksese ekipit të ri dhe shpresoj në sa më shumë realizime projektesh të mira për komunitetin.

administrator

Related Articles