Mbi 25 milionë të infektuar dhe 559.863 viktima/ Evropa, kontinenti më i prekur nga Covid-19

Mbi 25 milionë të infektuar dhe 559.863 viktima/ Evropa, kontinenti më i prekur nga Covid-19

Deri tani, Evropa është kontinenti më i prekur nga Covid-19, ku janë regjistruar mbi 25 milionë raste me koronavirus.
Prej fillimit të pandemisë e deri më sot, janë shënuar 25.016.506 të infektuar me Covid-19 nga të cilët kanë humbur jetën 559.863 persona, sipas të dhënave të agjencisë Reuters.

Gjithashtu Mbretëria e Bashkuar është më e goditura me 2,845,269 të infektuar dhe 78.000 viktima.
Në 24 orët e fundit në Britani numri i të infektuarve ka pësuar rënie, duke shënuar 52.618 raste ndërkohë që dje 62.000.
Ndërkohë prej 8 dhjetorit në Britaninë e Madhe ka nisur vaksinimi kundër Covid-19, ndërsa që në shtetet e tjera të Bashkimit Europian nisi më 27 dhjetor 2020.

administrator

Related Articles