Marrëzia sanitare po shkon drejtë shkërmoqjes!- Nga Nador Bakalli

Marrëzia sanitare po shkon drejtë shkërmoqjes!- Nga Nador Bakalli

Demokracia është një dhe e vetme! Nuk është e mundur të kemi një demokraci për të vaksinuarit dhe një tjetër për të pa vaksinuarit. Duke filluar nga mesnata e ditës së sotme, provinca e Albertas në Kanada anullon përfundimisht të gjitha mandatet e vaksinimit! Pasaporta e vaksinimit pushon së ekzistuari!
Nga data 1 Mars 2022, të gjitha kufizimet e tjera anullohen gjithashtu!
Duke filluar nga data 14 Shkurt 2022, provinca e Saskatchewan anullon të gjitha mandatet e vaksinimit dhe do ta trajtojë zyrtarisht virusin njësoj si cdo virus tjetër të frymëmarrjes. Pasaporta e vaksinimit pushon së ekzistuari.

Provincat e Ontarios, Quebec-ut dhe Manitoba-s janë duke u përgatitur për uljen e kufizimeve në javët në vazhdim.Një deputet Liberal i Quebec-ut zhvilloi sot një konferencë shtypi dhe akuzoi haptazi Kryeministrin Trudeau për politizim të pandemisë, përcarje dhe stigmatizim të popullatës.
Dalja e tij u shoqërua me dorëheqje nga kryesimi i grupit të deputetëve të provincës.Ndërkohë që Justin Trudeau ndodhet i fshehur dhe i mbuluar me turp, kanadezët po e shkërmoqin marrëzinë e tij sanitare përpara syve të gjithë botës.
Nder për kamionistët! Nder për të gjithë anëtarët e komunitetit tonë shqiptaro-kanadez që u rreshtuan në krahun e lirisë!Kjo punë nuk është për zemrat e brishta dhe unë ju mirëkuptoj të gjithë ju që heshtët! Në sajë te kamionistëve dhe guximtarëve që i përkrahën, lirinë do ta shijoni edhe ju!
Demokracia është një dhe vetëm një!
Nuk e falim!

administrator

Related Articles