KANADA\ Stomatologia Anaida Deti, shqiptarja e parë në listën e 125 njerëzve me më ndikim

KANADA\ Stomatologia Anaida Deti, shqiptarja e parë në listën e 125 njerëzve me më ndikim


E ftuar edhe më herët në Albanian Montreal Press, Anaida Deti ka prezantuar gjithë rrugëtimin e saj profesional prej ditës së parë të mbërritjes në Kanada e deri sot, kur ajo zotëron disa klinika dentale në Toronto. Anaida është stomatologe profesioniste që ka ndërtuar një biznes model, fituese e disa çmimeve dhe tani frymëzon dhe motivon profesionistë të tjerë stomatologë dhe gra sipërmarrëse për të ndjekur ëndrrat e tyre.

Historia e saj është konsideruar si një histori suksesi jo vetëm nga të gjithë ata që e njohin, por edhe nga shumë media kombëtare dhe ndërkombëtare. Ajo është prezantuar në mjaft emisione televizive dhe radiofonike, revista, gazeta, platforma online dhe shumë të tjera për të ndarë rrugëtimin e saj të mahnitshëm të suksesshëm dhe ekspertizën e saj dentare. Deti ka qenë fytyra e disa kopertinave për shumë revista prestigjioze.
Anaida është vlerësuar gjithashtu si një nga gratë e biznesit më të suksesshme për t’u parë në 2020 nga Insight Success, si dhe si 100 kompanitë më të mira në 2020 nga Revista Exeleon. Ajo u zgjodh si 10 CEO me performancën më të mirë 2020 nga The Business Berg. Në vitin 2021 ajo u vlerësua si një nga femrat sipërmarrëse më me ndikim nga Revista Woman Entrepreneur. Anaida sapo është zgjedhur si një nga drejtueset më me ndikim të njohur në 2022 për Sukses 125, për nder të 125 vjetorit të Revistës Success.


Ajo u shfaq në FORBES në tetorin e vitit të kaluar duke ndarë këshillat e saj të biznesit se si të jetë e suksesshme. Ajo u zgjodh si një nga 10 udhëheqëset më me ndikim të biznesit për t’u ndjekur në vitin 2020 në Amerikën e Veriut nga Revista PrimeView.
Përveç kësaj, ajo themeloi KIND (Kids In Need of Dentistry), një organizatë jofitimprurëse që ndihmon në ofrimin e kujdesit dentar shumë të nevojshëm për fëmijët. Deti është mamaja krenare e dy fëmijëve, Samuelit dhe Ilianës.

https://www.dentalx.ca/

administrator

Related Articles