Hamilton, këtë vjeshtë rikthehet shkolla shqipe

Hamilton, këtë vjeshtë rikthehet shkolla shqipe

Pas një periudhe të vështirë gati dyvjeçare, ku shkaku i pandemisë COVID-19, mësimi është zhvilluar online, nga shtatori Shkolla Shqipe e Hamiltonit rikthehet me praninë fizike të nxënësve në klasë. Këto ditë ka filluar regjistrimi i nxënësve, ku përsëri mësimi mbahet në Hess Street School, që gjindet në 107 Hess St. N., Hamilton me të njëjtin orar, pra nga ora 10:00 – 12:00.

Shoqata Shqiptare e Hamiltonit edhe këtë vit mbulon të gjitha shpenzimet për mbarëvajtjen e procesit mësimor.

Në emër të kryesisë së SHSHH-së falënderojmë arsimtaret për kontributin e deritashëm në shkollë, dhe natyrisht edhe prindërit që i sjellin fëmijët pa përtesë.

Viti shkollor fillon nga 26 shtatori dhe vazhdon çdo të shtunë deri më 17 qershor 2023.

Nxënësve u dëshirojmë vit të mbarë!

Ju lusim, regjistroni fëmijët tuaj në këtë link:

https://www.hwdsb.on.ca/…/international-languages/…
administrator

Related Articles