Vetëmbarimi i jetës/ Suicide

Vetëmbarimi i jetës/ Suicide

E shkruaj këtë post për të ndihmuar ata që kanë nevojë në këtëmoment.

Nga Diana Pushi

Toronto-Kanada

Jam njeri entuziast dhe flas për zhvillimin dhe krijimin. Por jeta i ka të gjitha ngjyrat dhe përjetimet.
Dhe të jesh Njeri do të thotë që je qenie komplekse emocionale.
Po e shkruaj këtë post, sepse Shkurti është një muaj shumë sensitiv nga aspekti energjik.
Dhe këto informacione nuk janë as në TV e as në postimet e “bukura” të medias sociale. Por janë në qendër të vëmendjes në grupe njerëzish shumë të evoluar. Dhe është detyra jona ta sjellim këtë ndërgjegjshmëri tek ju, përvec suportit në programet tona private të punës. Prandaj edhe krijoj cdo muaj në “Lighthouse” videon e ndërgjegjesimit dhe mjeteve të nevojshme për një eksperiencë jetësore në harmony dhe përputhje të përditëshme.
Depresioni /vetmia / dhe dëshira për largim nga jeta janë gjendje humane reale.
Ka qenë prezent më shume se kurrë këtë vit. Në ketë moment, nga Janar 30 – Shkurt 20, është një konfiguracion i tillë universal dhe energjik që sjell një gjendje të forte ndjeshmërie dhe për disa njerëz mund të jetë shumë më tepër se kaq. Ju kujtoj, është kalimtare. Ju kujtoj, që nuk jeni vetëm. Ju kujtoj, që një forcë e lartë është gjithmoë aty me ty, dhe per ty. Ju kujtoj që mantrat sheruese janë “medicine” e clirimit të asaj gjendjeje. Ju kujtoj që praktika të clirimit emocional, si EFT, e që mund t’i kryeni vete, mund t’ju ndihmojnë. ( shih ne You Tube).
Ju kujtoj që të gjithë jemi të ndjeshëm e i përjetojmë ato emocione. Ju kujtoj që të flisni dhe komunikoni me një njeri që besoni. Ju kujtoj që ka zgjidhje nga neuroshkenca dhe mjeshtëria e lartë e vjetër, dhe shumë njerëz kanë triumfuar mbi gjendje të tilla. Ju kujtoj që ishte zgjedhja juaj dhe e shpirtit tuaj të keni përjetime sfiduese. Dhe kjo do të thotë që ju i keni edhe të gjitha burimet për t’i sfiduar dhe kaluar ato. Ndryshe nuk do i zgjidhnit. Ju kujtoj që ajo dhimbje do bëhet forca dhe suksesi juaj.
8- 9 Shkurt – nje kohë me shumë shumë ndjeshmeri dhe potencial për mendime të errëta.
Për ju të gjithë që keni te rinj dhe adoleshente në familje. Kjo valë është sidomos për ata. Vezhgojini ata me vëmendje, qëndrojuni afër, kuptojini me sy, veshe dhe zemer, e mos krijoni drama te panevojshme. U beni pyetje reflektuese me dashuri dhe kuriozitet.
Jo keshilla direkte. Keidit i ka ardhur vizioni te krijojme ne te ardhmen, takimin “Ceremonia e se Dieles” per te ndihmuar njerezit te krijojne qetesine, kuptimin dhe forcen e jetes brenda vetes. Per tani : Ju duam dhe jemi ketu energjikisht me ju e kedo qe po kalon perjetime te tilla.
Ju kujtojme:
Dashuria është i vetmi emocion. Cdo emocion negativ është ILUZION i mendjes dhe i clirueshëm. Nëse e ndjeni mund ta shperndani e te komunikoni tek miqte tuaj që jeni aty, një telefon larg për ata.

administrator

Related Articles