Takim i ACE: Gratë në biznes, sipërmarrëse të suksesshme!

Takim i ACE: Gratë në biznes, sipërmarrëse të suksesshme!

Toronto- Kanada

Në përmbyllje të muajit Ndërkombëtar të Gruas, Albanian Canadian Excellence mbajti mbrëmjen e djeshme një event mbi rolin dhe integritetin e femrës në biznes, në fushën e Real Estate.
Nën moderimin e Tea Haxhillarit (Real Estate agent), përfaqësues të komunitetit shqiptar Teuta Haxhillari (Real Estate broker), Anisa Arra (Real Estate Lawyer) dhe Valbona Tujani (Mortgage advisor) prezantuan rrugëtimin e tyre në bizes, sfidat dhe këshilla financiare për investitorët e rinj.

Me një panel të zgjedhur nga ACE, të ftuarat ndanë me audiencën eksperiencën e tyre lidhur me tregun në pasuritë e palujtshme, ndryshimet e theksuara ekomonike post-pandëmisë dhe disa orientime për të ardhmen ekonomike.

Duke qenë se Kanadaja pothuaj çdo vit pranon një numër të konsideruar emigrantësh, detyrimi për të njohur sistemin financiar si dhe investimin ekonomik, e bën të pashmangshëm nevojën për t’u këshilluar nga ekspertë të agjentëve bankarë, ligjorë apo edhe në fushën e Real Estate. Si e tillë, gjatë bisedës u pa e arsyeshme edhe shtjellimi për investimin të grupmoshave të ndryshme, kategori të caktuar emigrantësh apo nga potencialë të ndryshëm investitorësh.

Gjatë dy viteve të kulmit të pandemisë globale për shkak të virusit COVID-19, tregu mbi pasuritë e paluajtshme por jo vetëm, njohu një rritje të ndjeshme e cila sigurisht ngriti konkurencën në pothuaj të gjitha provincat e Kanadasë.

administrator

Related Articles