Zgjedhjet vendore të 14 majit – Beteja midis profesionistëve dhe amatorëve – Nga Dr. Bledar Kurti 

Në çdo betejë zgjedhore është fare e lehtë të parashikohet fituesi. Këtë lehtësi nuk na e ofron e ardhmja me…