A ka elektorat gri në Shqipëri? – Nga Gjergj Erëbara

Vëmendja më e madhe gjatë ditëve të fundit në lidhje me zgjedhjet e 14 majit i është kushtuar përmbysjes dramatike…

Opozita që braktisi rininë dhe rinia që ndëshkoi opozitën – Nga Dr. Bledar Kurti

122,545 ishte numri i votuesve për herë të parë në zgjedhjet e 14 majit 2023, pra mosha 18 dhe 19…