1885/ Mizoritw e Ali Pashës dhe mirësitë e së bijës, përshkruar në librin e Eleila Hanom “Sheherezadja e re”

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 28 Prill 2023 Në faqet 115 – 119 të librit “La nouvelle Schéhérazade — Sheherazadja e…