(1928) / AHMET ZOGU FALENDERON PRESIDENTIN AMERIKAN CALVIN COOLIDGE ME RASTIN E NGJITJES NË FRONIN E SHQIPËRISË

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 29 Mars 2023 “The United States Daily” ka botuar, të shtunën e 22 shtatori 1928, në…

(1928) / PESË TEATRO FILMASH QË FUNKSIONOJNË NË MBRETËRINË E SHQIPËRISË : KAPACITETI DHE VENDNDODHJA E TYRE

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 17 Mars 2023 “The United States Daily” ka botuar, të premten e 12 tetorit 1928, në…