Shqiptarët në Kanada, statistika dhe disa mendime nga aktivisti Amarildo Ceka

Vankuver – Kolumbia Britanike/ Prej gati një viti, Amarildo Ceka jeton në Vankuver dhe prej vendosjes në Kanada është përfshirë…