Pse i duhet artistit ky angazhim politik me regjimin – Nga Sonila Meço

Ndërsa shihja pamjet me dron të namazit të Bajramit, që fillon me ngritjen e diellit nga horizonti derisa të arrijë…

Sa numëroni karriget në stadium, numëroni njerëzit që kanë ikur nga ky vend – Nga Sonila Meço

Të harxhosh kohë dhe doza energjie duke numëruar njerëzit në ulëset e një stadiumi ku simbolikisht nis fushata për qytetet…