Çfarë tregoi skandali seksual dhe nevoja për katarsis në administratën publike – Nga ROLAND QAFOKU

Kaluan tre ditë që nga shpërthimi i skandalit seksual me kryetarin e bashkisë së Kukësit Safet Gjici dhe amplituda e…